top of page

Amitől bababarát a Kéktornácos ház


Nemrég egy közösségi oldalon, ahol közel 11000 anyuka regisztrált, feltettem azt a kérdést, hogy ki mit várna el egy bababarát szállástól. Rengeteg hasznos ötletet kaptam, voltak visszatérő javaslatok, mint bili, wc szűkítő, tápszer melegítő és hasonlók. Persze voltak teljesen egyedi elképzelések is, mint hogy tartsunk 56-110-es méretig mindenféle gyerekruhát minden időre, lányos és fiús színben....azt hiszem nem tudjuk teljesíteni. :)

Nos a Kéktornácos ház bababarát felszerelése ezidáig a következő:

Két rácsos ágy, gyermek ágy, a legkisebbekre gondolva BABAFÉSZEK, habtapi, rugós hinta, bili, wc szűkítő, fiús és lányos játékok babáknak, memóriajáték, kismotor, babakád, csúszásgátló a nagy kádba, fürdős játékok, kézmosáshoz fellépő, gyermek étkészlet, és evőeszköz, mesekönyvek, etetőszék, partedli, két funkciós babakocsi

Tervben van: diavetítő, és mesediák, járóka, légzésfigyelő...

De beszéljünk kicsit arról mitől bababarát a beszerezhető tárgyakon túl.

A már korábban említett fórumon egy anyuka azt írta nekem, hogy számára a bababarát azt jelenti, hogy van "animációs program" és bébiszitter....ezt én inkább nevezném szülőbarátnak azt hiszem.

A kéktornácos ház attól bababarát, hogy minden van benne amire egy babának igazán szüksége van, és hogy pár felejthetetlen napot tölthettek EGYÜTT, játékkal, programokkal, sétával jó levegőn, egy otthonos házikóban.

A házban nincsen tv, egyszerűen ebbe a házba nem való egy tv.....

A kéktornácos házban "otthon nyaralhatsz babával".......


Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page