top of page

Újabb gasztro élmények, éljen a hurkagyár

A már korábban sokat emlegetett polányi szomszédainkhoz disznóvágásra mentünk. Természetesen addig is míg eljön a nagy nap, szegény malacka hurkalétre szenderülésének napja, hogy nehogy éhen vesszünk, a világ legfinomabb szarvas babgulyásával vártak. Pálinka, friss fehér kenyér és a szarvasgulyás.

Másnap reggel a férfiak megtették amit meg kellett, malacka megbökődött, és bevégeztetett. Mi Hannával már a pörkölés szakaszában kapcsolódtunk be a munkafolyamatba, már amennyire egy másfél éves Picurral ez egyáltalán lehetséges.

Mire odaértünk, a háziasszony, Dóri már a friss pogácsát tette be a sütőbe....

Komoly pedikűr és peeling után megkezdődött a darabolás....

Készült sült vér hagymával, hurka, kolbász, disznósajt, friss pecsenye, töltött káposzta, de volt húsleves és persze sütemény. NA ÉS PÁLINKA.

Nem vagyunk kezdő disznóvágók, de ez a hétvége nagy élmény volt! Köszönjük!


Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Még nincsenek címkék.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page